Selecteer een pagina

Gewone dingen Ongewoon goed doen

“Wat een plezierige samenwerking met prima resultaat! Onze website er een om trots op te zijn! Dank aan Robert-Jan, die gedurende het proces steeds met raad en daad terzijde stond.”
Anneke de Vries-van Wijnen

Twin-Go

“Robert-Jan heb ik leren kennen als een zeer gedreven persoon in zijn werk, met een hoge mate van perfectionisme. Opmerkelijk is dat hij goed luistert en zich inleeft in de wereld van zijn klanten. Dit is terug te vinden in zijn producten!”
Maurits Mars

Mars Bakery

“Wat is mijn site mooi en overzichtelijk geworden zeg, top! De eerste opdrachten via de site komen binnen. Heb jouw nummer doorgegeven aan een vriend van mij die een website wil.”
Rebekka Smit

De Buurvrouw Entertainment

Ons verhaal

Onze overtuiging is dat voor iedere onderneming een professionele website bereikbaar is. Onder een professionele website verstaan wij een goed vindbare website die er mooi uitziet, met een duidelijke navigatie en heldere teksten. Technische onderwerpen als onderhoud, dagelijkse back-up, snelle en veilige hosting zijn vanzelfsprekend goed geregeld.

Daarnaast begrijpen wij dat het niet voor iedereen meteen duidelijk is wat er bij komt kijken om tot een succesvolle website te komen. Wij krijgen energie van het bijstaan van zelfstandigen, verenigingen en mkb’ers die hun eerste stappen wagen op het internet, of ondernemers die reeds ondervonden hebben dat niet iedere websitebouwer dezelfde ervaring biedt.

VriesPunt is gevestigd in Zwolle en opgericht in 2002. Wij focussen op één sterk product en staan voor eenvoud en duidelijkheid. Omdat de basis goed is, kunnen wij ons maximaal richten op de begeleiding van onze klanten. Iedere keer dat een klant met een probleem komt, hoe klein ook, zien wij als kans om de relatie te verbeteren.

De basis is goed

Wij werken vanuit drie basisprincipes: kennis, vakmanschap en hart voor uw zaak.

De voordelige prijs is bovendien mooi meegenomen.

Robert-Jan de Vries

Robert-Jan de Vries

Oprichter

Passie voor online ontwikkeling, nauwkeurig, de inspiratie om iets op te bouwen en een goed gevoel voor humor. Dat is samengevat wat Robert-Jan omschrijft. Vanuit zijn perfectionisme streeft hij altijd naar topkwaliteit. Met een klantvraag  gaat hij op onderzoek uit totdat de oplossing gevonden is, maar hij komt ook actief met voorstellen tot verbetering. Met zijn positieve en klantvriendelijke instelling is het ook nog eens prettig samenwerken.

Combineer bovenstaande met een ondernemend karakter, zijn kennis en ervaring, en de basis voor een succesvol bedrijf is gelegd. Maar zeker ook zijn brede ervaring als ICT consultant brengt dat hij goed is in het overbrengen / communiceren / adviseren / begeleiden / informeren van klanten. Mede dankzij zijn inzet hebben diverse ondernemers, stichtingen en (kleine) zelfstandigen hun eerste stappen gemaakt op het internet. Robert-Jan kan goed luisteren en leeft zich in in de wereld van zijn klanten. Dit is terug te vinden in zijn producten.